Despre Noi

Din 2000

Istoric

Din dragostea pentru o masă sănătoasă și gustoasă, ne-am început activitatea alături de primii noștri clienți, încă din 2000. De-a lungul anilor, ne-am adaptat cerințelor și criteriilor oaspeților noștri, deoarece calitatea se contruiește nu doar pe profesionalism ci și pe recomandările din partea consumatorilor. Am învățat și am construit experiența noastră prin flexibilitate, îndemânare și dăruire.

1997

Am deschis un restaurant in proximitatea zonei industriale Vest a Sibiului. De aici s-a nascut si ideea unui preparat gen “meniul zilei” pentru clientii care ne treceau pragul si doreau sa serveasca o masa calda intr-un timp relativ scurt. Asa am inteles cat de important este sa oferi o masa de pranz rapida, calda si gustoasa.

1997
2000

Am inceput primele livrari in regim catering pentru companiile care au inteles ca a oferi o masa calda angajatilor contribuie la fidelizarea personalului, dar si la sanatatea lor. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Incepand de la catering industrial, ideea noastra de a oferi o masa calda si preparate savuroase a progresat de-a lungul anilor si treptat am deszvoltat servicii noi in domeniul nostru.

2000
Prezent

Astazi, suntem cei care ofera clientilor sai cele mai bune solutii personalizate si adaptate fiecarui eveniment. Pasiunea noastra pentru calitate si prospetime ne-au determinat progresul de-a lungul anilor de activitate. Prin oferta noastra de meniuri si preparate dorim sa satisfacem o gama cat mai mare de consumatori.

Prezent

Ia legatura cu noI

Ne poti contacta cu orice intrebare. Asteptam cu nerabdare sa vorbim cu tine.