SC Nanil1 SRL este o firma de catering cu o experienta de 10 ani in acest domeniu. Managementul orientat spre consumator si spre piata, calitatea materiilor prime si selectarea lor atenta au facut ca produsele noastre sa fie consumate de un numar  in continua crestere de clienti.

Obiectivele noastre sunt:

-prospetime, diversitate, calitate
-satisfactia clientului
-promptitudine

Cu ajutorul meniurilor pe care le promovam, dorim sa satisfacem o gama cat mai mare de consumatori (vegetarieni, post, regim, persoane care urmeaza o dieta, etc.)

 

Bucatarii nostri, fiecare cu experienta de minim 5 ani in catering industrial, sunt instruiti pentru selectarea atenta si folosirea materiilor prime de cea mai buna calitate, pentru folosirea utilajelor profesionale, de ultima generatie, precum si crearea de preparate atat din bucataria tradional romaneasca cat si din bucataria internationala.

 

Sanatatea personalului si igiena personala a acestuia este o necesitate cheie a succesului în protectia sanatatii consumatorilor. Aceste amanunte sunt cunoscute si aplicate de managementul firmei ca si de toti lucratorii, pe întreg lantul de la intrarea materiilor prime, fabricatie, ambalare, transport, depozitare si comercializare

 

Transportul preparatelor culinare, al semipreparatelor sau al altor produse se face cu mijloacele de transport proprii, dotate cu compartimente frigorifice si autorizate de DSV din punct de vedere al sigurantei alimentare.

 

Prin punctele de lucru deschise incercam sa venim in intampinarea unei game cat mai diverse de clienti:

  • Livrari in regim catering, pentru cei care doresc o masa calda sau preparate tip bufet suedez si coffee break-uri in orice locatie – comenzi online sau la nr. de telefon:

0269 228 115, 0746 285 278

  • Pachete de servicii pentru diverse evenimente
  • Servicii pentru companii, consultanta si sprijin in amenajarea si organizarea cantinelor proprii

 

Experienta acumulata prin oferirea de servicii de catering pe durata catorva ani unor companii cu un numar de peste 1000 angajati, situate in Sibiu, sau in orasele din apropiere, garanteaza ca suntem o alegere inteligenta.

Comanda online