Nanil Catering Sibiu
Ne bucurăm că ai ajuns la noi. Suntem echipa care îți va duce cateringul la un alt nivel. Experiența în domeniu, flexibilitatea meniurilor și creativitatea culinară ne-au definit munca timp de peste 20 ani. Fiecare ramură a serviciilor noastre este administrată cu pasiune și profesionalism. Toate produsele alimentare sunt preparate în spații certificate și amenajate corespunzător. Fiecare membru al echipei noastre are în spate experiența care dă viața preparatelor inedite cu un gust desăvârșit. Calitatea și prospețimea alimentelor sunt esențiale.
Catering industrial
Pranzul angajatilor dumneavoastra trebuie sa fie mereu proaspat gătit și diversificat. Alegeti serviciul de catering industrial pentru a beneficia de meniuri preparate cu gust si savoare. Asigurati-va ca angajatii companiei dumneavoastra vor avea un pranz sanatos si gustos.
Evenimente private
Secretul oricarui eveniment reusit este un meniu altcatuit corect. Indiferent de evenimentul dumneavoastra, noi va oferim o gama larga de meniuri pe care le putem adapta cerintelor evenimentului dumneavoastra.
Scoli si after-school
Este important ca cei mici sa aiba o alimentatie sanatoasa si echilibrata. La pregatirea meniurilor pentru școli si afterschool alegem cu mare atentie produsele si ingredientele, iar bucatarii nostri sunt mereu creativi in prepararea retetelor.
Meniul zilei de la Nanil Catering Sibiu
Gustos, proaspat, sanatos sunt cuvintele ce descriu meniul de la ora zece. Va pregatim cu grija mancarea pentru a fi servita la fix. Incepand cu retetele traditionale si pana la cele mai moderne, va putem oferi meniul perfect pentru oricare zi a saptamanii. Alege meniul ce se potriveste cel mai bine cu poftele si preferintele tale, iar noi il vom prepara cu atentie si drag.
-
Meniul Zilei – Luni
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu pui si branza gorgonzola 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Bors de curcan cu verdeturi 20/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Ciorba de salata verde si spanac 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Jambon marinat cu usturoi si cimbru verde, la cuptor, servit cu varza noua calita 260-300g – 15 lei
(F1) – Jambon marinat cu usturoi si cimbru verde, la cuptor, servit cu varza noua calita – 150/250g – 20 lei
(F2) – Snitel in crusta crocanta de fulgi de porumb, cartofi noi cu smantana si ierburi aromatice, la cuptor – 150/250g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Dovlecei cu branza si cascaval la cuptor cu sos de rosii si parmezan 350g – 18 lei
(FP) – Post – Snitele soia cu varza noua calita 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata proaspata 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Clatite cu ricotta si marar 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Marti
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu somon si avocado 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Ciorba de pui a la grec 30/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Supa crema de legume cu crutoane si verdeata 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Ardei umpluti cu carne si sos marinat 260-300g – 15 lei
(F1) – Ardei umpluti cu carne si sos marinat 350/50g – 20 lei
(F2) – Aripioare de pui Bufallo, cartofi rondele prajiti, tulpini de apio si sos cremos de branza 150/150/30/50g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Cascaval pane, cartofi rondele prajiti si salata de gogosari murati 350g – 18 lei
(FP) – Post – Ardei umpluti cu bulgur si legume si sos marinat 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata varza 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Prajitura cu rubarba si bezea 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Miercuri
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu ton, fasole boabe si avocado 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Supa de vacuta cu galuste 20/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Supa de rosii cu orez si verdeturi de primavara 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Ficatei de pui cu sos de rosii, usturoi si legume si orez basmati 260-300g – 15 lei
(F1) – Ficatei de pui cu sos de rosii, usturoi si legume si orez basmati 150/30/200g – 20 lei
(F2) – Snitel parizian din piept de curcan si piure cartofi 150/250g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Quesadillas cu avocado, fasole, rosii uscate si branza cheddar 350g – 18 lei
(FP) – Post – Quesadillas cu avocado, fasole, rosii uscate si branza cheddar vegana 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata proaspata 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Eclere de casa 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Joi
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu prosciutto si parmezan 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Ciorba de fasole verde cu afumatura si sos romanesc 20/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Ciorba de legume 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Paste fettuccine cu pui si sos Alfredo 260-300g – 15 lei
(F1) – Paste fettuccine cu pui si sos Alfredo 200/100/100g – 20 lei
(F2) – Gyros din ceafa de porc cu lipie, cartofi prajiti, salata si sos tzaziki 120/50/150/50/30g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Spagheti carbonara cu ciuperci si parmezan 350g – 18 lei
(FP) – Post – Paste cu sos de ardei copti si caju 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata varza 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) Mousse de capsuni 100-150g – 8 lei
-
Meniul Zilei – Vineri
Salata aperitiv
(SA) – Salata cu pastrama de curcan, branza si oua 300g – 18 lei
Ciorba
(C) – Ciorba de perisoare speciala 30/350ml – 10 lei
(CV) – Vegetarian – Supa crema de linte rosie 350ml – 10 lei
Fel principal
(FELUL ZILEI) – Snitel pane cu susan si cascaval, cartofi noi la cuptor 260-300g – 15 lei
(F1) – Snitel pane cu susan si cascaval, cartofi noi la cuptor 150/250g – 20 lei
(F2) – Piept de rata cu legume in sos soia 120/200/50g – 20 lei
(FV) – Vegetarian – Chiftelute de legume la cuptor, sote de mazare 350g – 18 lei
(FP) – Post – Pachetele de primavara cu legume sote si sos de soia 350g – 18 lei
Salata
(SP) – Salata proaspata 100g – 4 lei
(SM) – Salata muraturi 100g – 4 lei
Desert
(D) – Tortilla cu ciocolata si capsuni 100-150g – 8 lei
Salata aperitiv
Salata cu ton si fasole rosie 300g (12 lei)
Ciorba
Ciorba
Fel principal
Friptura de porc cu sos de legume si cartofi natur 100/250gr
Salata
SP – Salata proaspata 100g
SM – Salata muraturi 100g
Desert
Capsuni cu ciocolata
O echipa pregatita
Cunoaste bucatarii nostri
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.
Stephen Sa
Master Chef
Stephen Sa
Master Chef
Stephen Sa
Master Chef
Lideri pe piata de catering sibiu
Managementul orientat catre consumator si spre cerintele actuale de pe piata, calitatea materiilor prime si selectarea lor atenta sunt factorii care ne determina pozitia de lideri din domeniului catering-ului. Promovam cu drag produsele furnizorilor locali fiindca prospetimea produselor este elementul-cheie pentru obtinerea preparatelor savuroase.