Servicii

Catering industrial

Servicii oferite:

• servirea mesei de pranz pentru angajatii unor firme din sfera publica sau privata;

• organizarea si administrarea bufeturilor de incinta sau liniilor de self service, in cazul in care beneficiarul poseda un spatiu adecvat pentru aceaste tipuri de activitati. Ambele servicii includ in principal 3 mese ale zilei si gustari. Oferim catering-ul industrial structurat in 2 forme:

• catering de interior, cu servire mixta / self catering;

Evenimente corporate si de protocol pentru companii

Putem da viata evenimentelor de orice tip pentru compania dvs:

• Lansari de produse, Inaugurari
• Petreceri tematice – Summer party / Cocktail party / Christmas party / Easter party / 8 martie / Winter party / Gratar la companie / Picnic la serviciu, etc.
• Servicii si produse de protocol: coffee-break&lunch pentru ateliere de lucru / conferinte / sesiuni de fomare / seminarii, etc.
• Ziua “Portilor deschise”
• Târguri şi expoziţii
• Team building
• Activităţi de networking

Meniurile diversificate si adaptate evenimentului dumneavoastra e ceea de ce aveti nevoie pentru a satisface cele mai inalte exigente in orice locatie pe care o propuneti.

Evenimente private

Evenimente festive

Orice eveniment (nunta, botez, majorat, petrecere la cabana, aniversare, petrecere tematica, etc) este de succes daca are o gama variata si personalizata de meniuri si servicii pentru oaspeti. Putem organiza evenimentul dvs. oriunde – casa privata sau oricare alta locatie propusa de dumneavoastra. Pentru aceste evenimente aveti inclusa si logistica necesara organizarii evenimentelor de pana la 200 persoane (cort, mese, scaune, vesela, tacamuri, personal)

Evenimente comemorative

Va suntem alaturi si in momentele dificile din viata dvs si va punem la dispozitie atat serviciile cat si gama noastra de meniuri comemorative pentru: parastase, pomeni etc.

Oferta de preparate:

• Meniu comemorativ complet ( ciorba, fel II, paine, apa, suc, cafea,
cozonac) – de post/de dulce
• Meniuri personalizate (ciorba si fel II / doar fel II, etc.)

Va punem la dispozitie logistica necesara: vesela, tacamuri, pahare dar si personalul nostru daca este necesar pentru servire.

Scoli si after-school

Meniuri copii

Preparatele gustoase pregatite conform recomandarilor nutritionistilor ne ajuta sa cream un meniu echilibrat si sanatos pentru cei mici. Tehnica de preparare este in cea mai mare parte gatitul pe grill sau pe aburi, pentru a putea pastra prospetimea si vitaminele produselor folosite in pregatirea meniurilor. In functie de necesitati oferim o gama variata de preparate, cum ar fi: cele de baza, vegane, ovo-lacto-vegetariene, etc. Respectam normele in vigoare, ne ocupram de livrarea la timp si in conditii corespunzatoare a preparatelor si asiguram un meniu divers. Nu am uitat nici petrecerile dedicate celor mici. Pentru aceste momente speciale va oferim meniurile indragite cel mai mult de copii: Meniu Pui, Meniu Curcan, Meniu Burger – Build your Burger (prin care provocam copii sa se distreze preparandu-si propriul burger).

Ia legatura cu noi

Ne poti contacta cu orice intrebare. Asteptam cu nerabdare sa vorbim cu tine.